HEALTHY HAIR WITH VEGAMOUR

by - December 09, 2021

Nedávno jsem začala používat produkty na vlasy od vegamour.com a to hlavně, protože bych chtěla hustší a delší vlasy a celkem s tím bojuji. Poslali mi gumídky na podporu růstu vlasů, které chutnají výborně, že je těžké dát si jen jeden denně.

Dále jsem v balíčku měla revitalizující šampón a kondicionér. Toto duo je klinicky ověřené a obsahuje rostlinné aktivní látky a patentovaný Karmatin™ (první svého druhu veganského keratinu), což bylo vytvořeno tak, aby vám to přineslo vaše dosud nejzářivější a nejzdravější vlasy.

Jako poslední jsem v balíčku měla detoxikační sérum formulované s patentovaným veganským hedvábným proteinem, který jemně čistí pokožku hlavy a aktivně pomáhá zklidnit poškození pokožky hlavy a zároveň poskytuje polopropustnou bariéru, uzamyká vlhkost a chrání pokožku hlavy před škodlivými látkami. Zinek PCA absorbuje přebytečné oleje a zároveň snižuje podráždění pokožky a podporuje přirozený hydratační faktor pokožky. Doporučuji používat 1x týdně.
____________________________________________________________________________________________________________
I recently started using hair products from Vegamour, mainly because I want thicker and longer hair and I'm struggling with it. They sent me their gummies to support hair growth, which taste soooo great that it's hard to eat just one a day.

I also received GRO Revitalizing Shampoo and Conditioner Kit which is enhanced with clinically proven plant actives and proprietary Karmatin™ (the first-of-its-kind vegan keratin). My hair are super shiny and healthy looking after using this duo.

Last product is GRO Scalp Detoxifying Serum, As you may know the secret to healthy hair is a healthy scalp and this is exactly what you will get from this product. This serum is formulated with a proprietary vegan silk protein that gently removes persistent scalp buildup & actively helps to soothe scalp damage while providing a semi-permeable barrier, GRO Scalp Detoxifying Serum locks in moisture and protects the scalp from harmful environmental pollutants. I use this 1x per week and love it!





You May Also Like

1 komentářů

  1. Tu gumídci vypadají fakt úžasně, škoda, že něco podobného nemají i tady. Rozhodně se ale nedivím, že máš problém si dát jen jednoho denně :) O zinku se ví, že je na vlasy skutečně lék a to jen vypovídá o tom, že tato kosmetika bude dost kvalitní. Mě zaujalo i veganské složení šetrné k přírodě :)

    ReplyDelete